Temps de Verema

Estem de verema i això vol dir que els nervis estan a flor de pell. La collita a Bertha es fa manualment, per poder conservar el màxim possible la qualitat de raïm i que el futur vi conservi totes les propietats i característiques que el fan únic.

A Cava Bertha ens prenem la verema com el pintor que es troba davant d’un quadre en blanc. Marca l’inici de tot el procés d’elaboració del cava i el vi.

Aquests dies estem tots igual, el Penedès està ple de tractors i màquines de collir, gotims de raïm als marges de la carretera i algun pagès que mentre estàs fent una passejada que t’ofereix el dolç nèctar de la nostra terra.

*************

Estamos de vendimia y esto significa que los nervios están a flor de piel. La cosecha en Bertha se hace de forma manual, para poder conservar la calidad de la uva el máximo posible y que el futuro vino retenga todas las propiedades y características que lo hacen único.

En Cava Bertha nos tomamos la cosecha como el pintor que se encuentra frente a un lienzo en blanco. Marca el inicio de todo el proceso de elaboración del cava y el vino.

Estos días estamos todas las bodegas igual, el Penedès se llena de tractores en sus carreteras, alguna uva que se cae del remolque, payeses que al pasar cerca de sus viñedos te ofrece el dulce néctar de nuestra zona, la uva madura directamente de la cepa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.