Promoció Seguidors Bertha

Cava Bertha vol premiar a les persones que diàriament ens feu ser més visibles i tenir més notorietat a les xarxes socials.

Per aquest motiu a partir d’aquest mes de març, el que farem és recompensar al millor seguidor/a de Cava Bertha. Per poder entrar “en competició” el que s’ha de fer és poca cosa. Només has de donar likes, deixar-nos comentaris i compartir amb amics i coneguts la nostra informació publicada; ho podeu fer a qualsevol dels nostres perfils de les xarxes socials a les que estem presents.

Cada mes escollirem un usuari que rebrà 1 ampolla de cava Brut 1989; el vencedor serà comunicat i podrà venir a recollir l’ampolla personalment a la cava qualsevol dia de la setmana dins l’horari d’atenció al públic o bé us el podem fer arribar a casa vostre.

***

Cava Bertha quiere premiar a todas las personas que día a día nos hacéis más visibles y conseguir mayor notoriedad en las redes sociales.
Por este motivo a partir del mes de Marzo, lo que haremos será recompensar al mejor seguidor/a de Cava Bertha. Para poder entrar “a competir” hay que hacer poca cosa, sólo tienes que darnos likes, dejarnos un comentario y compartir con amigos y conocidos nuestra información publicada. Lo podéis hacer en cualquiera de nuestros perfiles en redes sociales en las que estamos presentes.

Cada mes escogeremos un usuario que recibirá una botella de cava Brut 1989. El vencedor será comunicado y podrá venir a recoger su botella personalmente a la cava durante toda la semana dentro del horario de oficinas o bien os la podemos mandar a vuestra casa.

No Comments

Post A Comment