Nova edició del Cava Solidari de Bertha 2018

Aquest mes volem destacar, per damunt de tot la nova edició del Cava Solidari de Bertha. Aquesta vegada, el cava té com a objectiu poder recaptar fons per atorgar una beca d’investigació. La beca va destinada a un col·lectiu de professionals que moltes vegades queden relegats en un segon terme o inclús eclipsats per la figura del metge o doctor. Sí, ens referim a les infermeres ; aquelles persones a les que hi recorres quan estàs en una habitació d’hospital i necessites qualsevol cosa son elles, i també ells, els que fan l’impossible per aconseguir-ho, a vegades d’amagades dels metges, a vegades fins i tot s’hi enfronten i tot perquè aquell pacient tingui una estada més agradable.

Per això aquest nou cava solidari el dediquem a ells a través del finançament d’una beca per investigar.

Demà divendres 9 de novembre tindrà lloc la presentació oficial del cava, la nova imatge que tindrà, la persona que l’ha volgut apadrinar, que avancem que és una cara que apareix per TV3. També comptarem amb la sumiller i experta en vi Txell Falgueras per fer un tast comentat del cava amb els assistents i per últim descobrirem el guanyador o guanyadors de la beca.

El Cava Solidari de Bertha 2018 estarà a la venta aquest mateix divendres 9 de novembre a la nostra botiga de la cava.

*****

Este mes queremos destacar, por encima de todo la nueva edición del Cava Solidario de Bertha. Esta vez, el cava tiene como objetivo poder recaudar fondos para otorgar una beca de investigación. La beca va destinada a un colectivo de profesionales que muchas veces quedan relegados en un segundo plano o incluso eclipsados ​​por la figura del médico o doctor. Sí, nos referimos a las enfermeras; aquellas personas a las que recorres cuando estás en una habitación de hospital y necesitas cualquier cosa son ellas, y también ellos, los que hacen lo imposible para conseguirlo, a veces a escondidas de los médicos, a veces incluso se enfrentan y todo porque aquel paciente tenga una estancia más agradable.

Por eso este nuevo cava solidario lo dedicamos a ellos a través de la financiación de una beca para investigación.

Mañana viernes 9 de noviembre tendrá lugar la presentación oficial del cava, la nueva imagen que tendrá, la persona que lo ha querido apadrinar, que avanzamos que es una cara que aparece por TV3. También contaremos con la sumiller y experta en vino Txell Falgueras para hacer una cata comentada del cava con los asistentes y por último descubriremos el ganador o ganadores de la beca.

El Cava Solidario de Bertha 2018 estará a la venta este mismo viernes 9 de noviembre en nuestra tienda de la cava.

 

No Comments

Post A Comment