Mountain

Aquest mes us portem el nostre primer vi. Aquest vi blanc surt de les nostres vinyes més velles. Ens trobem davant un producte el qual s’ha sotmès a una collita manual, el que ens permet fer una selecció acurada del raïm a la pròpia vinya. Un cop l’hem collit, el congelem per poder obtenir d’aquesta manera una millor extracció de la polpa i les seves propietats. La fermentació és lenta i amb diversos llevats escollits exclusivament per aquest vi. A més a més de macerar-lo juntament amb les mares durant 7 mesos, cal sumar-hi una criança dins l’ampolla de mig any més.

El nostre Mountain està fet amb Xarel·lo 100%, aquesta varietat tan important i significativa al Penedès i per això enguany serà l’encarregat de representar a Cava Bertha a la fira Alimentaria de Barcelona; el podreu trobar i degustar a l’estand de la DO. Penedès.

***

Este mes os traemos nuestro primer vino. Este vino blanco sale íntegramente de nuestras viñas más viejas. Nos encontramos frente a un producto que se ha sometido a una cosecha manual, lo que nos permite hacer una selección minuciosa de la uva en la propia viña. Una vez cosechada, la congelamos para poder obtener de esta forma una mejor extracción de la pulpa y sus propiedades.

La fermentación es lenta y con distintas levaduras escogidas exclusivamente para este vino. Además de macerarlo junto con las lías durante 7 meses, habrá que añadir una crianza dentro de la botella de medio año más.

Nuestro Mountain está hecho con Xarel·lo 100%, esta variedad tan importante y significativa en el Penedés y por ello este año será el encargado de representar Cava Bertha en la feria Alimentaria de Barcelona; se podrá encontrar y degustar en el están de la DO. Penedés.

No Comments

Post A Comment