Gadget del Mes: L’obridor de vi

El mes de març va de vi i per això volem aprofitar que el tast i el producte suggerit són el nostre vi Mountain Xarel·lo 100% per portar-vos el seu aliat a taula. Que no és cap altre que l’obridor de vi. Per nosaltres aquest model d’obridor de vi és el millor que hi ha, és el clàssic el que segurament molts tenim a casa i això és perquè és senzill, simple, pràctic, fàcil d’utilitzar, un cop has obert unes quantes ampolles, i sobretot perquè no ocupa tot un calaix de la cuina.

Actualment al mercat, i en concret a les botigues d’estris de cuina, hi ha una gran varietat d’obridors, alguns són simples modificacions estètiques del que us portem aquest mes però el més important de tot i el que s’ha de tenir en compte és que el millor obridor de vins/ampolles és aquell que a cadascú li funciona.

Tot i així voldríem afegir que els clàssics són clàssics perquè no fallen mai.

***

El mes de Marzo va de vino y por eso queremos aprovechar que la cata y el producto sugerido es nuestro vino Mountain Xarel·lo 100% para presentaros su gran aliado en la mesa. Que no es otro que el abridor de vino. Para nosotros éste modelo de abridor de vino es el mejor que hay, es un clásico que seguramente muchos tenemos en casa y por este mismo motivo porque es sencillo, simple, práctico y fácil de utilizar, una vez llevas has abierto unas cuantas botellas; y sobre todo, porque no ocupa un cajón entero de la cocina.

Actualmente en el mercado, y en concreto en tiendas de decoración y menaje del hogar, hay una gran variedad de abridores, algunos son simples modificaciones estéticas del que os traemos este mes, otros son completamente diferentes; pero lo más importante de todo y lo que hay que tener en cuenta es que el mejor abridor de vino/botellas es aquél que a cada uno le funciona.

A todo eso sólo añadir que los clásicos son clásicos porqué no falla nunca.

No Comments

Post A Comment