Espai Bubbles

Estem súper contents de veure com la nostra cava i l’agenda s’omplen mitjançant el lloguer d’espais. El millor de tot és que, en el poc temps que fa que funciona hem celebrat tan actes per a particulars com tallers o jornades per empreses.
Comprovar que aquest projecte iniciat fa una mesos està tenint tan bona acollida que esperem rebre moltes més reserves per als nostres espais.

Aquest mes d’abril tindrem la presentació de la Guia d’Enoturisme del Penedès, escrita pel Lluís Tolosa i la qual ja vàrem proposar en la nostra primera newsletter com a llibre de referència. Ha estat premiada a nivell europeu i el proper diumenge 22 d’abril el seu autor ens n’explicarà més detalls així com algun altre llibre per acompanyar -la, sempre relacionat amb el món del vi i del cava. Per tant us esperem el 22/4 les 12 del migdia a Cava Bertha.

També volem avançar-vos que estem preparant per als mesos d’estiu alguns concerts a la fresca del Penedès i amb les increïbles vistes de la nostra terrassa. Estigueu atents a les nostres xarxes socials per descobrir més detalls.

*****

Estamos súper contentos de ver como nuestra cava y la agenda se llenan a través del alquiler de espacios. Lo mejor de todo es que, con el poco tiempo que hace que funciona ya hemos celebrado eventos particulares como workshops y jornadas para empresas.
Comprobar que este proyecto iniciado hace unos meses está teniendo tan buena acogida que esperamos recibir muchas más reservas para nuestros espacios.

Este mes de Abril tendremos la presentación de la Guía de Enoturismo del Penedès, escrita por Lluís Tolosa y de la que ya hablamos en nuestra primera newsletter como libro de referencia.

Ha sido premiada a nivel europeo y el próximo domingo 22 de Abril su autor nos explicará más detalles así como también algún otro libro para completar la colección, siempre relacionado con el mundo del vino y el cava. Por lo que os esperamos el 22/4 a las 12 del mediodía en Cava Bertha.

También queremos adelantaros que estamos preparando para los meses de verano algunos conciertos en nuestra zona chill-out y acompañado de las increíbles vistas des de nuestra terraza. Seguid atentos nuestras redes sociales para descubrir más detalles.

No Comments

Post A Comment