Concerts a Bertha: Daniel Olivella

Aquest mes de maig us portem una única notícia, però quina notícia. Agafa paper i llapis, actualment se’n diu obrir el calendari del mòbil =D i anota que Cava Bertha oferirà uns concerts a la fresca. Tindrem amb nosaltres en Damià Olivella en concert; aquest artista del panorama musical català actuarà a la nostra cava dos dies a la nostra terrassa chill-out.

Si has estat mai a la terrassa et demano que tanquis els ull un moment i t’imaginis la cava il·luminada per les últimes notes de sol del dia, capvespre d’estiu, cava fresquet, bon menjar i bona música i millor companyia.

Doncs perquè sabem que aquest pla és perfecte i que amb una vegada no n’hi ha prou, hem programat 2 concerts del Damià. En els propers dies us desvetllarem més secrets i podreu conèixer millor aquest gran artista així com també disposarem de les entrades disponibles a la cava, ja que l’aforament és limitat.

DATES DELS CONCERTS:

Doncs ja no et faré esperar més per donar-te les dates dels concerts perquè ho apuntis immediatament al calendar.

  • Divendres 8 de juny a les 20:00h
  • Dijous 5 de juliol a les 20:00h

En totes dues actuacions, el preu de l’entrada inclou una copa de cava Bertha; així com la preparació d’un menú especial per les nits a la fresca.


VENDA D’ENTRADES:

A Bertha:
Pots comprar la entrada directament a Cava Bertha.

Per correu electrònic:
Però si pel motiu que sigui no pots acostar-te a la cava a buscar-les, escriu-nos un correu electrònic a: comunicacion@cavabertha.com i a l’Assumpte indiqueu: Concert Damià i la data del concert

Este mes de Mayo os traemos una única notícia, pero vaya noticia!!. Coge papel y lápiz, actualmente se dice “abre el calendario del móvil =D y anota que Cava Bertha ofrecerá unos conciertos al aire libre. Tendremos con nosotros a Damià Olivella en concierto. Este artista del panorama musical català actuará en nuestra Cava dos días en la terraza chill-out.

Si no has estado nunca en nuestra terraza te pido que cierres los ojos un momento y que te imagines la Cava iluminada por las últimas notas del sol del día, anochecer de verano, cava fresquito, buena comida, música y mejor compañía.

Como sabemos que este plan es perfecto y que con una vez no hay suficiente, hemos programado 2 conciertos de Damià. En los próximos días os desvelaremos más secretos y podréis conocer mejor a este gran artista.

FECHAS DE LOS CONCIERTOS:

Ya no te haré esperar más para darte las fechas de estos dos conciertos para que te las apuntes inmediatamente en tu calendario:

  • Viernes 8 de junio a las 20:00h
  • Jueves 5 de julio a las 20:00h

En las dos actuaciones, el precio de la entrada incluye una copa de Cava Bertha, así como la preparación de un menú especial para estas noches tan especiales.


VENTA DE ENTRADAS:

A Bertha:
Puedes comprar tus entradas directamente a Cava Bertha.

Por correo electrónico:
Si no puedes acercarte a Bertha, puedes contactar con nosotros por email. Escríbenos a  comunicacion@cavabertha.com y en el asunto indicar: Concierto Damià y a la fecha elegida.

No Comments

Post A Comment