Cava del mes: Brut Nature Reserva

Aquest mes us portem el nostre cava més emblemàtic, el Brut Nature Reserva, aquest cava està elaborat amb el cupatge típic del Penedès amb el Macabeu, el Xarel·lo i la Parellada.

El nostre cava Brut Nature té una criança a la cava de 22 mesos; això és el que li atorga el segell de Reserva. Per altra banda, no afegim sulfurós en la segona fermentació, ja que el vi base cava de la 1a fermentació ja el porta i el nostre enòleg decideix no afegir-ne més.

Una curiositat del nostre etiquetat és el fet que incorporem la data en que el cava ha sigut degollat; aquesta data serveix de referència per al consumidor de cara al consum del producte.

Caldria aclarir que quan un cava es posat al mercat, aquest ja ha passat pel procés de maduració i per tant es considera que entre un any i un any i mig és el temps òptim per a que una ampolla de cava sigui beguda.

*****

Este mes os traemos nuestro cava más emblemático, el Brut Nature Reserva, este cava está elaborado con las tres variedades de uva del Penedès, el Macadeo , el Xarel·lo y la Parellada.

Nuestro cava Brut Nature tiene una criança en la cava de 22 meses; esta es la que le atorga la categoría de Reserva. Por otro lado, no le añadimos sulfitos en la segunda fermentación, ya que el vino base cava de la 1a fermentación ya contiene la cantidad suficiente según nuestro enologo, quien decide no añadirle más.

Una curiosidad en nuestro etiquetado es el hecho que incorporemos la fecha de deguelle del producto; esta fecha sirve de referéncia para el consumidor a la hora de consumir el producto.

Sólo añadir que cuando un cava sale a la venta, hay que tener en cuenta que ya ha pasado por un proceso de maduración y por este motivo se considera que entre un año y un año y medio es el tiempo óptimo para que una botella de cava sea bebida.

No Comments

Post A Comment