VISITA CAVA BERTHA

Enoturisme al Penedès

VISITA BERTHA

La visita a Cava Bertha té una durada aproximada d’una hora, comença a les 11h a peu de vinya amb un primer tast del nostre Cava Lounge Rosé mentre us expliquem la ubicació, el territori, les varietats tradicionals i perquè s’adapten tan bé. Us explicarem la nostra història com a marca de cava i primera generació.

A continuació, passejarem fins arribar a la zona de criança de la cava on us explicarem el procés d’elaboració del cava i pujarem fins a la sala de tast on degustarem un segon tast amb el nostre Brut Nature Reserva mentre continuem amb l’explicació dels nostres productes.

Finalment, i per acabar l’experiència, visitarem la nostra terrassa on farem un tercer tast amb nostre Gran Reserva rodejats de vinyes i amb les muntanyes de Montserrat al fons.

Un cop acabada la visita, si us bé de gust ampliar l’experiència al nostre Wine Bar podreu fer un aperitiu més complet amb els productes de la nostra carta fins les 15h.

Tota la família i l’equip Bertha us convidem a venir a conèixer un projecte que va apostar per fer el millor vi del món: El Cava

Experiència visita Cava Bertha: 15€ amb 3 tasts (menjar no inclòs)

VISITA BERTHA

Dissabtes i Diumenges
Hora inici: 11h
Duració: 1h aprox.
Visita la cava i el seu entorn
1 tast Lounge Rosé
1 tast Brut Nature Reserva
1 tast Gran Reserva
Preu: 15€
(Menors d’edat: gratuït)

RESERVA LA TEVA VISITA:

El nostre Wine Bar ofereix aperitius com aquests:

La nostra Carta

COM ARRIBAR A BERTHA

COM ARRIBAR A BERTHA

Cava Bertha està situada a Subirats, al costat de Sant Sadurní d’Anoia. A l’arribar per la C243a heu de seguir aquestes indicacions per trobar-ho a la primera. Us esperem!

Crta. Sant Sadurní a Vilafranca Km. 2,4
08739 SUBIRATS

DES DE BARCELONA

DES DE VILAFRANCA DEL PENEDÉS