VISITA CAVA BERTHA

Enoturisme al Penedès

VISITA BERTHA

La visita a Cava Bertha té una durada aproximada d’una hora, comença a les 11h a peu de vinya amb un primer tast del nostre Cava Lounge Rosé mentre us expliquem la ubicació, el territori, les varietats tradicionals i perquè s’adapten tan bé. Us explicarem la nostra història com a marca de cava i primera generació.

A continuació, passejarem fins arribar a la zona de criança de la cava on us explicarem el procés d’elaboració del cava.

Finalment, i per acabar l’experiència, visitarem la nostra sala de tast on farem un segon tast amb el nostre Cava Brut Nature Reserva  rodejats de vinyes i amb les muntanyes de Montserrat al fons.

Un cop acabada la visita, si us bé de gust ampliar l’experiència al nostre Wine Bar podreu fer un aperitiu més complet amb els productes de la nostra carta fins les 15h.

Tota la família i l’equip Bertha us convidem a venir a conèixer un projecte que va apostar per fer el millor vi del món: El Cava

Experiència visita Cava Bertha: 10€ amb 2 tasts

VISITA BERTHA

Dissabtes i Diumenges
Hora inici: 11h
Duració: 1h aprox.
Visita la cava i el seu entorn
1 tast Brut Nature Reserva
1 tast Lounge Rosé
Preu: 10€
(Menors d’edat: gratuït)

RESERVA LA TEVA VISITA:

El nostre Wine Bar ofereix aperitius com aquests:

La nostra Carta

COM ARRIBAR A BERTHA

COM ARRIBAR A BERTHA

Cava Bertha està situada a Subirats, al costat de Sant Sadurní d’Anoia. A l’arribar per la C243a heu de seguir aquestes indicacions per trobar-ho a la primera. Us esperem!

Crta. Sant Sadurní a Vilafranca Km. 2,4
08739 SUBIRATS

DES DE BARCELONA

DES DE VILAFRANCA DEL PENEDÉS