VISITA CAVA BERTHA

Enoturisme al Penedès

VISITA BERTHA

La visita a Cava Bertha comença a peu de vinya amb una primera cata del nostre Cava Lounge Rosé mentre us expliquem la ubicació, el territori, les varietats tradicionals i porquè s’adapten tan bé. Us explicarem la nostra història com a marca de cava i primera generació.

A continuació, passejarem fins arribar a la zona de criança de la cava on us explicarem el procès d’elaboració del cava y pujarem fins a la sala de cata on degustarem una segona cata del nostre Brut Nature Reserva.

Finalment visitarem la terrassa on farem una tercera cata del nostre Gran Reserva rodejats de vinyes i amb les muntanyes de Montserrat al fons. La visita acaba a les 13h.

Acompanyarem les tres cates amb fruits secs, tot hi així, si us bé de gust ampliar l’experiència al nostre Wine Bar podreu fer un aperitiu més complet amb els productes de la nostra carta fins les 15h.

Tota la família i l’equip Bertha us convidem a venir a conèixer un projecte que va apostar per fer el millor vi del món: El Cava

VISITA BERTHA

Dissabtes i Diumenges
Hora inici: 11h
Visita la cava i el seu entorn
1 cata Lounge Rosé
1 cata Brut Nature Reserva
1 cata Gran Reserva
Hora finalització: 13h
Precio: 20€

¿EN VOLS MÉS?

Si un cop hagis acabat la visita desitges ampliar l’experiència Bertha pots fer un aperitiu al nostre Wine Bar fins a les 15h.

La nostra Carta

El nostre Wine Bar ofereix aperitius com aquests:

COM ARRIBAR A BERTHA

COM ARRIBAR A BERTHA

Cava Bertha està situada a Subirats, al costat de Sant Sadurní d’Anoia. A l’arribar per la C243a heu de seguir aquestes indicacions per trobar-ho a la primera. Us esperem!

Crta. Sant Sadurní a Vilafranca Km. 2,4
08739 SUBIRATS

DES DE BARCELONA

DES DE VILAFRANCA DEL PENEDÉS