L’ORIGEN I FILOSOFIA

de Cava Bertha

INTRODUCCIÓ

A tots els que ja ens coneixeu, m’agradaria agrair-vos la confiança dipositada en la nostra marca des de fa 25 anys. Als que no, benvinguts a Bertha.

Des del 1989 elaborem allò que és per a nosaltres el millor vi del món: EL CAVA. No trobareu enlloc un vi escumós amb una personalitat tan marcada. Pel paisatge, pel terra, pel clima i, sobretot, per les varietats autòctones. La barreja d’aquestes varietats confereix una personalitat única al cava.

El Penedès està situat a l’empara de la serra de Montserrat i relativament a prop del mar. La seva situació privilegiada el converteix en un lloc especial per a la producció de vins de base per a caves. El paisatge és un espectacle en qualsevol època de l’any.
En aquest paratge neix la nostra petita obra d’art: el cava Bertha.
Us convido a descubrir-lo.

Josep Torres Sibill

L’ORIGEN

Fins fa poc Cava Bertha es trobava al bell mig de la població de San Sadurní d’Anoia, on hem treballat, en una primera etapa, des del 1989 fins al 2014.

És en aquesta antiga cava on hem desenvolupat la nostra activitat amb el gran inconvenient d’haver de treballar en espais reduïts i en el centre de la població, amb tots els problemes que això comporta, però ha sigut aquí on hem crescut com a marca; on ens hi hem estat 25 anys de la nostra vida fent allò que més ens agrada i on hem dut a terme nous projectes. Aquí hem après una manera de fer les coses i és per això que agrairem sempre a Sant Sadurní d’Anoia l’oportunitat que ens va brindar en el seu moment.

LA FILOSOFIA

El compromís de Bertha amb els consumidors es el de elaborar els nostres caves com ho van fer els nostres avantpassats, incorporant els coneixements moderns i la última tecnologia en tots els processos.

Mantenint, a mes, les nostres limitades produccions en el futur i respectant la zona vitivinícola on ens trobem, així com les seves varietats autòctones.

Caminem així cap a l’objectiu de portar el nom de Bertha per tot el mon com un producte d’extraordinària qualitat, arribant especialment a botigues especialitzades i a l’alta gastronomia. Per fer això, Bertha compta també amb acords estratègics amb importadors i distribuïdors especialitzats en productes d’alta qualitat.