ESTEM TANCATS EL 8,9,15 i 16 D’AGOST

FAVORITS DE BERTHA.

PREMI GRAN VINARI ESCUMÓS 2019

PREMIS VINARI 2019

Bertha Cardús 2015 ha estat guardonat amb el “Vinari d’Or 2019” al millor Escumós Gran Reserva i “Vinari Bronze 2019” per Bertha Lounge Rosé 2017 i Cava Bertha (DO Cava).

ENOTURISME AL PENEDÉS

VISITA BERTHA

Cava Bertha ha captat l’atenció de grans clients, particulars i empreses. Som una empresa propera on oferim un tracte personalitzat i humà per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients. Vine a conèixer-nos !!

DESCOBREIX LA VARIETAT DE CAVES

ELS NOSTRES CAVES

Descobreix tots els Caves de Bertha amb les seves característiques i consells en funció del seu gust personalitzat. Aquí trobaràs tota nostre catàleg de caves: Lounge, Segle XXI, Cardús, Ivette, Brut Nature, 1989, Max…

ENOTURISME AL PENEDÉS

ELS NOSTRES VINS

Bertha ha incorporat dos vins al seu catàleg: Umami i Mountain. La vinya està situada al costat de les caves, consta de 2,5 hectàrees de Xarel·lo de 65 anys d’antiguitat. La terra és argilosa i calcària, pel que aporta al vi una salinitat i mineralització excepcionals.

PROJECTE SOLIDARI

CAVA SOLIDARI

Beca Bertha al Millor Projecte de Recerca Infermera amb Impacte Social. Un projecte de suport a les cuidadores de persones amb demència guanya la Beca Bertha (Fins a 12.000 euros)
Convocada pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya per impulsar la recerca infermera amb impacte social