Bertha a la fira ProWein de Dusseldorf 2018

Amb l’arribada del bon temps arrenca la temporada de sortir de la cava i ensenyar al públic els nostres productes, les seves noves versions modificades i millorades. Un any més comencem amb la presència de Cava Bertha a la Fira ProWein els propers 19, 20 i 21 de març de 2018.

Aquesta fira que es celebra a la ciutat alemanya de Dusseldorf està considerada com la més important en el sector vitivinícola ja que hi seran presents marques de vi i escumosos de tot el món així com d’altres productes derivats.

Poder-hi participar ens ofereix entre altres la possibilitat de seguir fent més gran la xarxa de clients en el mercat internacional.

A més a més durant el mes de març també tindrem celebracions de caràcter particular a la nostra cava, que a través de l’opció de lloguer d’espais que vam iniciar aquest 2018 i que ja està donant els primers resultats.

També estem súper contents amb els aperitius dels caps de setmana que oferim al nostre Bubbles bar, on cada dissabte i diumenge s’omple de famílies i amics que venen a passar una estona divertida abans d’anar a dinar. També ens agrada molt veure cares cada vegada menys desconegudes, això vol dir que ja tenim una clientela fixa.

***
Con la llegada del buen tiempo arranca la temporada de salir de la cava y enseñar al público nuestros productos, sus nuevas versiones modificadas y mejoradas. Un año más empezamos con la participación de Cava Bertha a la Feria ProWein los próximos 19, 20 y 21 de Marzo de 2018.

Este feria que se celebra en la ciudad alemana de Dusseldorf está considerada como la más importante del sector vitivinícola ya que en ella estarán presentes marcas de vino y espumosos de todo el mundo así como de otros productos derivados.

Poder participar nos ofrece entre otras la posibilidad de seguir haciendo más grande la red de clientes en el mercado internacional.

Durante todo el mes de marzo también tendremos celebraciones de eventos privados en nuestra cava, que a través de la opción de alquiler de espacios que iniciamos éste 2018 y que ya está dando sus primeros resultados.

También estamos súper contentos con los aperitivos de los fines de semana que ofrecemos en nuestro Bubbles bar, dónde cada sábado y domingo se llena de familias y amigos que vienen a pasar un rato divertido antes de comer. Además, nos gusta ver caras cada vez menos desconocidas, esto significa que tenemos una clientela fija.

No Comments

Post A Comment